miercuri, 11 noiembrie 2009

Ce înseamnă MSyl ?

Dreptul de a utiliza literele MSyI (Member of Security Institute) după numele unei persoane, se obţine urmare a validării cererii de aderare ca membru deplin la asociaţia profesională Security Institute din Marea Britanie.

Calitatea de membru este pentru persoane fizice nu pentru companii, şi oferă o gamă largă de beneficii. Angajatorii sunt de acord, de asemenea, că statutul de membru al Security Institute oferă încredere atunci sunt aleşi candidaţii pentru funcţii de securitate în cadrul companiilor.
Toate cererile de aderare la Security Institute sunt analizate de către Consiliul de validare, al cărui membrii sunt numiţi de către Consiliul Director.
O echipă de profesionişti cu înaltă calificare în domeniul securităţii ia în considerare natura şi amploarea experienţei aplicantului şi determină validitatea calificărilor în domeniul securităţii deţinute de acesta. Consiliul de validare apoi recomandă fiecare solicitant într-o categorie adecvată de membru, pentru examinare şi aprobare de către Consiliul Director.
 
Security Institute îşi propune să ridice profesionalismul profesioniştilor de securitate, atât în Marea Britanie cât şi pe plan internaţional.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu